Flux-stiri

Prințul Andrew își caută martori în procesul de abuz sexual

prințul-Andrewprințul-Andrew

  • Acesta este acuzat că ar fi abuzat sexual o fată de 17 ani în anul 2001.
  • Avocații prințului cer declarații de la soțul femeii și de la psihologuul acesteia.
  • Prințul Andrew are vârsta de 61 de ani.

Avocații ambelor părți depun cererile inițiale de audiere a martorilor în cadrul procesului civil intentat în Statele Unite ale Americii. Avocații prințului Andrew și ai Virginiei Giuffre și-au depus cererile inițiale de audiere a martorilor în procesul în care aceasta îl acuză pe prințul regal britanic că a abuzat-o sexual la vârsta de 17 ani.

Documentele publicate recent arată că echipa de avocați a prințului cere declarații de martori de la soțul ei, Robert Giuffre, și de la psihologul ei, Judith Lightfoot, ca parte a procesului civil intentat în Statele Unite ale Americii. Între timp, avocații lui Giuffre caută declarații de la fosta asistentă a prințului și de la o femeie care susține că l-a văzut cu ea într-un club de noapte din Londra în perioada respectivă.

Procesul a trecut de un obstacol după ce un judecător a refuzat la începutul acestei săptămâni cererea lui Andrew de a fi respins. Giuffre l-a dat în judecată pe prințul Andrew, în vârstă de 61 de ani, în luna august, spunând că a fost constrânsă să întrețină întâlniri sexuale cu el în 2001 de către finanțatorul Jeffrey Epstein și partenera sa, Ghislaine Maxwell.

Giuffre a declarat că a fost abuzată sexual de Andrew în casa din Londra a lui Maxwell, la vila din New York a lui Epstein și la proprietatea lui Epstein din Insulele Virgine americane. Prințul a negat vehement acuzațiile lui Giuffre, declarând în 2019 pentru BBC că sexul cu Giuffre nu s-a întâmplat și că nu își amintește deloc să o fi întâlnit.

Documente publicate recent arată că avocații lui Andrew susțin că Giuffre poate suferi de amintiri false și spun că ea ar trebui să fie interogată cu privire la teoria amintirilor false, împreună cu alte chestiuni discutate în timpul ședințelor cu Giuffre și orice rețete pe care le-a scris pentru ea.

The post Prințul Andrew își caută martori în procesul de abuz sexual appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code