NEWSNET

Flux-stiri

Kelemen Hunor anunță că negocierile pentru noul Guvern s-au închis. Ce ministere noi apar

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis că duminică au fost finalizate negocierile pentru formarea unui nou Guvern, care va avea două portofolii noi: Ministerul Turismului şi al Antreprenoriatului, respectiv Ministerul Familiei şi Tineretului.

Kelemen a postat, pe Facebook, că au fost „închise” negocierile pentru formarea coaliţiei de guvernare cu PSD, PNL şi cu Grupul Parlamentar al Minorităţilor Naţionale.

„Programul de guvernare şi acordul politic pentru funcţionarea coaliţiei sunt finalizate, şi am căzut de acord şi asupra structurii Guvernului. În noul executiv vor fi două portofolii noi, Ministerul Turismului şi al Antreprenorialului, respectiv Ministerul Familiei şi Tineretului. România se confruntă cu probleme demografice, e nevoie de o politică familială nouă, de aceea noi am iniţiat şi susţinut înfiinţarea ministerului familiei”, a spus preşedintele UDMR.

Kelemen Hunor a precizat că PNL, PSD şi UDMR vor merge luni la consultări la Palatul Cotroceni.

Potrivit liderului UDMR, joi România va avea un guvern „cu puteri depline”.

The post Kelemen Hunor anunță că negocierile pentru noul Guvern s-au închis. Ce ministere noi apar appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code