Flux-stiri

Kim Jong Un își reiterează solidaritatea față de Rusia printr-o scrisoare

  • Totodată, Kim Jong Un se arată încrezător că legăturile „strategice şi tradiţionale” dintre Coreea de Nord şi Moscova vor continua să existe. 
  • Tot Kim spune că este solidar cu eforturile şi reuşitele ruşilor, ce doresc „eliminarea” ameninţărilor politice şi militare din partea „forţelor ostile” şi „protejarea demnităţii, păcii şi securităţii statale”.
  • Rusia a celebrat luni, 9 mai, cea de-a 77 aniversare a victoriei URSS-ului asupra Germaniei naziste. A fost organizată o paradă grandioasă la Moscova. 

Mass-media nord-coreeană transmite marţi că liderul nord-coreean a transmis un mesaj de felicitare omologului rus, Vladimir Putin, cu ocazia Zilei Victoriei.

Poporul rus a obţinut o mare victorie în războiul pentru dreptate care a reuşit să distrugă fascismul – acesta ameninţând soarta omenirii – prin dovadă de curaj şi sacrificiu”, a scris şeful de stat nord-coreean în scrisoarea destinată lui Putin, conform North Koreean News

Astfel, Kim Jong face trimitere la cel De-al Doilea Război Mondial, validând şi întărind retorica de la Kremlin, despre „denazificarea” Ucrainiei prin succesul (aşteptat şi sperat) al unei „operaţiunii militare speciale”.  

Totodată, Kim Jong Un se arată încrezător că legăturile „strategice şi tradiţionale” dintre Coreea de Nord şi Moscova vor continua să existe. 

Tot Kim spune că este solidar cu eforturile şi reuşitele ruşilor, ce doresc „eliminarea” ameninţărilor politice şi militare din partea „forţelor ostile” şi „protejarea demnităţii, păcii şi securităţii statale”.

Rusia a celebrat luni, 9 mai, cea de-a 77 aniversare a victoriei URSS-ului asupra Germaniei naziste. A fost organizată o paradă grandioasă la Moscova. 

The post Kim Jong Un își reiterează solidaritatea față de Rusia printr-o scrisoare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code