Flux-stiri

La 6 ani de la incendiu, supraviețuitorii rememorează tragedia de la Colectiv: „Asta am simțit, că o să mor”

Azi se implinesc 6 ani de la tragedia din Clubul Colectiv.Azi se implinesc 6 ani de la tragedia din Clubul Colectiv.

  • Azi se implinesc 6 ani de la tragedia din Clubul Colectiv.
  • Supraviețuitorii rememorează momentele din noaptea de 30 octombrie 2015.
  • Sâmbătă are loc o manifestare pentru comemorarea victimelor.

Supraviețuitorii incendiului din Clubul Colectiv își amintesc noaptea de 30 octombrie 2015 ca și când ar fi fost ieri.
Tinerii au împărtășit teroarea simțită în primele momente încă de când a izbucnit flacăra de la care a pornit toată tragedia.

„Imaginea care-mi vine în cap când aud Colectiv sau legat de starea respectivă a fost flacăra foarte puternică pe care am văzut-o în momentul în care am ajuns la ieșirea spre container. M-am intors și m-am uitat spre club. Era o flacără imensă, ca în filmele de groază. Știam că o să mor. Asta am simțit, că o să mor.”, spune Adina Apostol, una dintre supraviețuitoarele tragediei.

Bogdan Moleșag a fost și el la concertul care s-a terminat cu un final cutremurător.

Regretam că mor atât de tânăr. Regretam că nu am avut timp să-mi întemeiez o familie, să am copii. Și regretam că familia mea trebuia să treacă prin pierderea mea.

Unul dintre patronii clubului Colectiv regretă ce s-a întâmplat acum 6 ani.

„Îmi reproșez absolut tot. Că nu am știut să fac ca lucrul asta să nu se întâmple. Asta spun și am gândit de prima dată. Ce ar fi trebuit să fac eu ca acea seară să nu se întâmple, nu știu să vă spun cum ar fi trebuit să fac asta pentru cĂ e doar o expresie a regretului meu.”, spune Costin Mincu, unul dintre managerii fostului club.

O manifestare pentru comemorarea victimelor Colectiv va avea loc sâmbătă după-amiaza în Capitală. Aceasta va începe în fața Curții de Apel București și va continua cu un marș până la Clubul Colectiv, informează Mediafax. 65 de tineri şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Colectiv în urmă cu șase ani.

The post La 6 ani de la incendiu, supraviețuitorii rememorează tragedia de la Colectiv: „Asta am simțit, că o să mor” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code