NEWSNET

Flux-stiri

„La sfârșitul iernii, nemții vor fi vaccinați, vindecați sau morți!”. Declarație șocantă a ministrului Sănătății din Germania

Luni, Jens Spahn, ministrul german al Sănătății, a rezumat într-o frază fulgerătoare situația crizei sanitare din țara sa, confruntată cu o reapariție a epidemiei.

Nemții vor fi „vaccinați, vindecați sau morți” până la sfârșitul iernii, din cauza creșterii actuale a infectărilor cu Covid-19 din țară, avertizează ministrul Sănătății, Jens Spahn.

„Probabil că la sfârșitul iernii toți vor fi vaccinați, vindecați sau morți” din cauza răspândirii variantei Delta, care este „foarte, foarte contagioasă”, spune ministrul, solicitând încă o dată nemților să se vaccineze „urgent”.

The post „La sfârșitul iernii, nemții vor fi vaccinați, vindecați sau morți!”. Declarație șocantă a ministrului Sănătății din Germania appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code