Flux-stiri

LEGO lansează campania „A-Z of Awesome”, un proiect care îi ajută pe fanii LGBTQ+ să vorbească despre identitate

  • LEGO a lansat proiectul „The AZ of Awesome”, prin care își dorește să evidențieze vocile celor din LGBTQIA+.
  • Compania și-a creat propriul vocabular, pe care aceștia îl pot folosi, atunci când își creează povestea.
  • LEGO nu este singura companie care a sărit în sprijinul comunității LGBT. Peleton, Saks, Ralph Lauren și UGG sărbătoresc, de asemenea, Pride Month.

Pentru LEGO luna iunie este Luna Pride. Cu această ocazie, compania a lansat proiectul „The AZ of Awesome”, prin care își dorește să evidențieze vocile celor din LGBTQIA+. Participanții la campanie au realizat diorame lego pe baza poveștilor lor personale.

Prin acest proiect, LEGO le cere membrilor LGBT să își exprime sentimentele, cu ajutorul unui joc de cuvinte. Compania și-a creat propriul vocabular, pe care aceștia îl pot folosi, atunci când își creează povestea. De asemenea, fanii LEGO își pot crea propriile lor cuvinte.

,,Jocul LEGO oferă un univers, dar și mai important, un spațiu în siguranță, unde poți să te exprimi și să fii cine ești tu, spune James” , membru LGBTQIA+.

Un alt membru LGBTQIA spune: ,,Conceptul construcției mele, este, vedeți voi, aceste piese colorate unice de LEGO care reprezintă o persoană fericită, sănătoasă intersexuală” .

LEGO nu este singura companie care a sărit în sprijinul comunității LGBT. Peleton, Saks, Ralph Lauren și UGG sărbătoresc, de asemenea, Pride Month.

The post LEGO lansează campania „A-Z of Awesome”, un proiect care îi ajută pe fanii LGBTQ+ să vorbească despre identitate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code