Flux-stiri

Johnny Depp cântă de fericire. Actorul a urcat pe scenă alături de prietenul său, chitaristul Jeff Beck

  • Depp a celebrat libertatea cântând pe scenă cu Jeff Beck.
  • Actorul a urcat pe scenă pentru prima oară după ce a câștigat procesul cu Amber Heard.
  • Johnny Depp a fost înâmpinat cu urale și aplauze de fanii din Marea Britanie.

Johnny Depp a celebrat libertatea cântând. Depp a urcat ieri pe aceeași scenă de la Sage GatesHead Show alături de prietenul său, chitaristul Jeff Beck care se află în plin turneu.

Johnny Depp a câștigat miercuri procesul de defăimare în valoare de 15 milioane de dolari intentat în SUA împotriva fostei soții Amber Heard.

Este a patra oară când Depp cântă alături de Jeff Beck și a fost întâmpinat de public cu urale și aplauze. Actorul și chitaristul au mai cântat și în Sheffield, dar și la Royal Albert Hall din Londra.

„Am un respect deosebit pentru artă, pentru că îmi permite să mă transpun în acel univers, dar și pentru simplul fapt că oamenii care impresionează în actorie, nu m-au absorbit, dar a existat o oarecare limitare, ceva ce nu ar trebui să se întâmple.”

Depp va mai cânta cu Beck în turneul lui din Marea Britanie, care ține până pe șapte iunie. În timpul concertului, Beck a transmis publicului că el și Johnny Depp au colaborat la un album care va fi lansat în iulie.

The post Johnny Depp cântă de fericire. Actorul a urcat pe scenă alături de prietenul său, chitaristul Jeff Beck appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code