Flux-stiri

LIVE UPDATE. 323 zile de invazie. Ruşii susţin că au cucerit oraşul Soledar / Zelenski spune că Rusia foloseşte oraşul Soledar ca pe un instrument de propagandă

  • Este a 323-a zi a războiului provocat de Rusia în Ucraina. 
  • Șeful mercenarilor ruși Wagner a declarat miercuri că forțele sale au „eliberat” complet orașul minier Soledar din estul Ucrainei.
  • Președintele rus Vladimir Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în primele ore ale zilei de 24 februarie 2022.

Șeful mercenarilor ruși Wagner a declarat miercuri că forțele sale au „eliberat” complet orașul minier Soledar din estul Ucrainei, ucigând aproximativ 500 de soldați ucraineni, potrivit NYT.

Cu câteva minute înainte, preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, luase în derâdere afirmaţiile anterioare ale Rusiei privind controlul unei părţi a oraşului şi a declarat că luptele continuă.

Marţi, şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a anunţat că forţele sale au controlat Soledar, dar a spus că luptele continuă în centrul oraşului. Miercuri, el nu a făcut nicio menţiune despre continuarea confruntărilor.

The post LIVE UPDATE. 323 zile de invazie. Ruşii susţin că au cucerit oraşul Soledar / Zelenski spune că Rusia foloseşte oraşul Soledar ca pe un instrument de propagandă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code