Flux-stiri

LIVE UPDATE. 354 zile de invazie. Zelenski îl demite pe comandantul adjunct al Gărzii Naționale a Ucrainei

  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a demis sâmbătă pe comandantul adjunct al Gărzii Naționale a Ucrainei, Ruslan Dzyuba.
  • Măsura este cea mai recentă remaniere a conducerii guvernului lui Zelenski.
  • Schimbarea de personal a fost privită, în general, ca o încercare de a eradica corupția.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a demis sâmbătă pe comandantul adjunct al Gărzii Naționale a Ucrainei, Ruslan Dzyuba. Un decret a fost publicat pe site-ul președintelui, fără alte detalii.

Măsura este cea mai recentă remaniere a conducerii guvernului lui Zelenski. Deși nu a fost oferit niciun motiv pentru demiterea lui Dzyuba, schimbarea de personal a fost privită, în general, ca o încercare de a eradica corupția și de a îmbunătăți candidatura țării pentru admiterea în Uniunea Europeană, scrie CNN.

Adjunctul șefului de cabinet al președintelui, Kyrylo Tymoshenko, și-a anunțat demisia la sfârșitul lunii trecute. Ministrul adjunct al apărării, procurorul general adjunct, miniștrii adjuncți ai dezvoltării regionale și ministrul adjunct al politicii sociale din Ucraina au fost invitați să demisioneze sau au demisionat în ultimele săptămâni.

Ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, se confruntă, de asemenea, cu zvonuri că ar putea fi înlocuit, deși liderul parlamentar al țării a declarat că nu va fi înlocuit în această săptămână.

The post LIVE UPDATE. 354 zile de invazie. Zelenski îl demite pe comandantul adjunct al Gărzii Naționale a Ucrainei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code