Flux-stiri

LIVE UPDATE. 376 zile de invazie rusă. Rusia a indicat că este nemulțumită de anumite aspecte ale acordului privind cerealele din Marea Neagră

  • Inițiativa privind cerealele din Marea Neagră a permis exporturile de cereale din trei porturi ucrainene.
  • Acordul a fost prelungit în noiembrie și, dacă nu se convine asupra unei prelungiri, va expira la 18 martie.
  • Zakharova a adăugat că Rusia se va opune instigării și mașinațiunilor”.

Rusia a indicat că este nemulțumită de anumite aspecte ale acordului privind cerealele din Marea Neagră, după ce Turcia a anunțat că lucrează din greu” pentru a extinde inițiativa, relatează Reuters.

Miercuri, Moscova a declarat că va fi de acord cu prelungirea inițiativei doar dacă se va ține cont de interesele propriilor producători agricoli, o poziție reiterată duminică de purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova.

Dacă acest acord este egal, atunci noi ne-am îndeplinit întotdeauna partea noastră și o vom îndeplini în toate acordurile”, a declarat ea, potrivit agenției ruse TASS.

Zakharova a adăugat că Rusia se va opune instigării și mașinațiunilor”.

Intermediată de Națiunile Unite și Turcia în iulie anul trecut, Inițiativa privind cerealele din Marea Neagră a permis exporturile de cereale din trei porturi ucrainene. Acordul a fost prelungit în noiembrie și, dacă nu se convine asupra unei prelungiri, va expira la 18 martie.

The post LIVE UPDATE. 376 zile de invazie rusă. Rusia a indicat că este nemulțumită de anumite aspecte ale acordului privind cerealele din Marea Neagră appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code