Flux-stiri

LIVE UPDATE. 377 zile de invazie rusă. Zelenski cere întărirea pozițiilor în Bakhmut, afirmând că nicio parte a Ucrainei nu poate fi abandonată

  • Volodimir Zelenski a declarat luni că a ordonat întărirea pozițiilor din interiorul orașului Bakhmut, explicând că nu există nici o parte a Ucrainei care să poată fi abandonată.
  • Președintele a spus că a luat această decizie după ce s-a consultat cu personalul militar.
  • Zelenski a declarat că Ucraina va apăra fiecare centimetru din țara sa.

Președintele Volodimir Zelenski a declarat luni că a ordonat întărirea pozițiilor din interiorul orașului Bakhmut, explicând că nu există nici o parte a Ucrainei care să poată fi abandonată. Președintele a spus că a luat această decizie după ce s-a consultat cu personalul militar, scrie CNN.

I-am spus șefului de stat major să găsească forțele adecvate pentru a-i ajuta pe cei din Bakhmut. Nu există o astfel de parte a Ucrainei care să poată fi abandonată”, a declarat Zelenski. Nu există tranșee ucrainene în care rezistența și eroismul soldaților noștri să nu fie valoroase”.

De asemenea, Zelenski a părut să abordeze zvonurile privind o retragere ucraineană din orașul din estul țării, referindu-se la acestea ca fiind mesaje de dezinformare”, venite din partea celor care nu au avut acces la ședințele confidențiale de informare pentru luarea deciziilor în cadrul cărora ar fi trebuit să se ia o astfel de decizie.

Zelenski a declarat că Ucraina va apăra fiecare centimetru din țara sa: Apărăm și vom continua să apărăm fiecare parte a Ucrainei”, a spus el. Când va veni timpul, vom elibera fiecare oraș și sat din țara noastră. Și îl vom face pe ocupant să răspundă pentru fiecare împușcătură împotriva Ucrainei, pentru fiecare act josnic împotriva ucrainenilor.”

The post LIVE UPDATE. 377 zile de invazie rusă. Zelenski cere întărirea pozițiilor în Bakhmut, afirmând că nicio parte a Ucrainei nu poate fi abandonată appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 20 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code