Flux-stiri

Premierul Italiei a vorbit cu Vladimir Putin despre crizele din Belarus şi Ucraina

Premierul Italiei a vorbit cu Vladimir Putin despre crizele din Belarus şi UcrainaPremierul Italiei a vorbit cu Vladimir Putin despre crizele din Belarus şi Ucraina

  • Premierul Italiei, Mario Draghi, a discutat luni cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, despre criza imigranţilor de la froniera dintre Belarus şi Polonia.
  • Cei doi lideri au discutat și despre tensiunile cu Ucraina, anunţă Guvernul de la Roma.

„Premierul Mario Draghi a avut astăzi o conversaţie prin telefon cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin. Discuţiile s-au concentrat pe criza imigranţilor de la frontiera dintre Polonia şi Belarus, pe evoluţiile preţurilor energiei şi pe situaţia din Ucraina”, a comunicat Guvernul Italiei într-un comunicat postat pe site-ul propriu şi vizualizat de MEDIAFAX.

Guvernul de la Roma nu a oferit detalii despre rezultatul discuţiilor.

La frontiera dintre Belarus şi Polonia sunt mii de imigranţi din Orientul Mijlociu care vor să ajungă în spaţiul Uniunii Europene. Regimul de la Minsk este acuzat că facilitează tranzitul imigranţilor pentru a exercita presiuni asupra Uniunii Europene, iar Rusia a fost criticată pentru susţinerea acordată Belarusului.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a vorbit, săptămâna trecută, cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, despre criza imigranţilor şi despre problemele privind gazele. Rusia este acuzată că a mobilizat zeci de mii de militari la frontiera cu Ucraina, pe fondul tensiunilor bilaterale.

The post Premierul Italiei a vorbit cu Vladimir Putin despre crizele din Belarus şi Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code