NEWSNET

Flux-stiri

Raluca Turcan, contrazisă și de PSD și de colegii din PNL: „Sunt bani de pensii și alocații”/„Dacă nu sunt bani, găsim”

Raluca Turcan, contrazisă și de PSD și de colegii din PNLRaluca Turcan, contrazisă și de PSD și de colegii din PNL

  • Raluca Turcan a declarat la sfârșitul lunii noiembrie că nu mai sunt bani de pensii şi salarii, pentru că fondurile au fost luate de la Ministerul Muncii la rectificarea bugetară.
  • Aceasta a fost contrazisă de către colegii din PNL dar și de politicienii din PSD.

Social-democratul Marius Budăi le transmite pensionarilor că se vor găsi bani pentru pensii.

Marius Budăi a dezvăluit faptul că luni seara a avut o discuţie cu premierul desemnat şi cu ministrul Finanţelor cu care a convenit să facă o rectificare pentru plata pensiilor.

„Oricare ar fi situaţia, am avut o discuţie în această seară cu premierul desemnat Nicolae Ciucă şi cu ministrul Finanţelor şi am ajuns cu toţii la concluzia că, dacă trecem de proceduri, joi voi solicita execuţia bugetară şi urgent vom face o rectificare bugetară”, a declarat, la Antena 3, Marius Budăi.

Florin Roman (PNL), afirmă că sunt bani pentru plata pensiilor şi alocaţiilor, „ba mai mult, de la 1 ianuarie noul Guvern şi-a asumat o serie de creşteri de pensii, alocaţii, a 13-a indemnizaţie pentru persoanele cu handicap şi acel ajutor de 1.200 de lei pentru cei cu venituri sub 1.600 de lei. Sunt bani pentru că a fost o colectare mai bună şi sunt bani pentru că noi am reuşit practic să fiscalizăm pentru prima dată cel mai bine sistemul de colectare de la ANAF, iar asta ne ajută să putem onora aceste obligaţii”.

Și Lucian Romaşcanu (PSD), propus pentru Ministerul Culturii, a spus că nu e îngrijorat de declaraţia ministrului interimar al Muncii „pentru că există garanţiile ministrului de Finanţe şi ale colegilor care au fost în guvern până acum”.

„În momentul ăsta sunt bani şi cred că nu vor fi niciun fel de problemă la construcţia bugetului pe anul viitor pentru toate măririle propuse”, adaugă Lucian Romaşcanu.

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a declarat la sfârșitul lunii noiembrie că nu mai sunt bani de pensii şi salarii, pentru că fondurile au fost luate de la Ministerul Muncii la rectificarea bugetară.

The post Raluca Turcan, contrazisă și de PSD și de colegii din PNL: „Sunt bani de pensii și alocații”/„Dacă nu sunt bani, găsim” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code