NEWSNET

Flux-stiri

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, sosește astăzi în România

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în vizită oficială în RomâniaPreședintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în vizită oficială în România

  • Preşedintele României, Klaus Iohannis, o va primi marţi, la Palatul Cotroceni, pe Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.
  • Oficialii vor avea discuții ce privesc proiecte comune de interes strategic în mai multe domenii importante.

Vizita Preşedintelui Republicii Moldova este prima vizită oficială în România pe care aceasta o efectuează după alegerile anticipate din 11 iulie 2021 şi are loc în contextul celebrării în acest an a 30 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice bilaterale.

Discuţiile cu oficialii români privesc proiecte comune de interes strategic în domeniile energie, transporturi, sănătate, educaţie sau societate informaţională, cu accent pe proiectele menite să conecteze Republica Moldova cu spaţiul Uniunii Europene, prin intermediul României.

În prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, ministrul afacerilor externe al României Bogdan Aurescu şi viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu, vor semna Foaia actualizată de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare România – Republica Moldova.

The post Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, sosește astăzi în România appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code