Flux-stiri

Peste 40 de morți după ce un autocar a luat foc în Bulgaria

Peste 40 de morți după ce un autobuz a luat foc în BulgariaPeste 40 de morți după ce un autobuz a luat foc în Bulgaria

Cel puţin 45 de persoane au murit după ce un autocar a luat foc pe o autostradă din vestul Bulgariei, anunţă autorităţile locale, citate de BBC.

Incidentul a avut loc după ora locală 02:00 (00:00 GMT), în apropiere de satul Bosnek, a anunţat Ministerul de Interne, citat de agenţia de presă BTA.

Printre victime se numără şi copii, a declarat şeful departamentului de siguranţă împotriva incendiilor din cadrul Ministerului de Interne, Nikolai Nikolov, pentru televiziunea privată BTV.

„La kilometrul 31 de autostradă a avut loc un accident cu un autocar în care circulau 52 de persoane, în urma căruia a izbucnit un incendiu. 45 de persoane au murit.”, au anunțat autoritățile.

Toate cele 7 victime care au supraviețuit au arsuri la nivelul feței și căilor respiratorii superioare și au fost transportați de urgență la spital.

Se pare că autocarul se deplasa dinspre Turcia spre Macedonia de Nord.

The post Peste 40 de morți după ce un autocar a luat foc în Bulgaria appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code