Flux-stiri

LIVE UPDATE. 84 de zile de invazie. Armata ucraineană a efectuat atacuri de recunoaștere în direcția Volchansk

UPDATE ORA 2:00

SUA lansează un program de colectare a dovezilor privind crimele comise de Rusia în Ucraina. Proiectul include documentarea, verificarea și diseminarea dovezilor din surse deschise.


Rusia s-ar putea retrage din OMC și OMS. Ministerul rus de Externe trimite Duma de Stat o listă de acorduri cu organizații internaționale pentru o eventuală denunțare.

UPDATE ORA 1:00

Turcia face o serie de cereri ca Suedia și Finlanda să adere la NATO, scrie Bloomberg.

Aceste cerințe includ: Declarația Partidului Muncitorilor din Kurdistan de către Helsinki și Stockholm ca organizație teroristă. Să ridice embargoul asupra armelor. Revenirea la programul de modernizare proprie a avioanelor de vânătoare F-35. Aprobarea unui nou pachet de achiziții pentru avioanele de vânătoare F-16. Înlăturarea sancțiunilor pentru achiziționarea sistemelor S-400 în Rusia.


La Harkov au avut loc tulburări senzoriale, au anunțat canalele locale Telegram.


Statele Unite intenționează să blocheze plățile pentru datoria Rusiei, care amenință Rusia cu implicit, anunță Bloomberg.

Știre inițială

Războiul din Ucraina a ajuns în cea de-a 84-a zi. Armata ucraineană a efectuat, atacuri de recunoaștere în direcția Volc-hansk.

În jurul orei 5 dimineața, 5 rachete au explodat deasupra unui oraș din regiunea Sumy. Mai multe depozite au luat foc și casele oamenilor au fost avariate. Iar o biserică și grădinița au fost atacate din nou.

Cel puțin 8 persoane au murit, iar alte 12 au fost rănite. Iar în regiunea Kiev au fost descoperite 3 cadavre. La Kiev a avut loc o ceremonie de adio pentru primul președinte al Ucrainei, Leonid Krav-ciuk.

În regiunea Donețk, o fabrică a explodat, iar norul de fum aproape că a înghițit orașul. Astăzi, armata rusă s-a îndreptat către orașul Severdonetsk, din regiunea Lugansk. 10 persoane și-au pierdut viața în timpul bombardamentelor. Un magazin de materiale de construcții
și 4 spitale au fost distruse în timpul atentatului.

Peste 260 de luptători au părăsit uzina siderurgică Azvostal și-au predat armele la Mariupol.

The post LIVE UPDATE. 84 de zile de invazie. Armata ucraineană a efectuat atacuri de recunoaștere în direcția Volchansk appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code