Flux-stiri

LIVE UPDATE. A șaisprezecea zi de invazie. Ucraina avertizează Rusia cu sancțiuni puternice

  • Ucraina a intrat în a șaisprezecea zi de război.
  • Zelenski a avertizat Rusia.
  • Parlamanetul ucrainean susține că rușii au atacat un institut din orașul Harkov care conține un reactor nuclear experimental.

UPDATE 01:00

Parlamentul ucrainean susține că forțele ruse au atacat un institut din orașul Harkov care conține un reactor nuclear experimental.

UPDATE 00:00

Pe 10 martie, în jurul orei 00:30, aeronavele inamice au lovit periferia Okhtyrka și satul Bakyrivka, districtul Okhtyrka.

Tot ceea ce am citit în ultima vreme despre ultimatumurile de negociere ale Rusiei – despre statusuri, teritorii, limbi, naționalizare și așa mai departe – provoacă doar nedumerire. Vă rog să nu mai mâncați propagandă rusă în astfel de volume, pe care Oglinzile noastre le retipăresc naiv!”- Podolyak.

Zelenski: „Ocupanții au lansat un atac exact acolo unde ar trebui să fie coridorul umanitar”.

Rusia a înaintat o cerere de a organiza o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU vineri, 11 martie, cu privire la activitățile militare-biologice ale SUA în Ucraina.

Ministrul ucrainean de externe, Dmitri Kuleba, a declarat că Rusia pregătește o altă „operațiune teribilă”. „Obsesia maniacală cu care oficialii ruși fantezează despre arme sau amenințări biologice sau chimice inexistente în Ucraina este profund alarmantă și poate indica, de fapt, că Rusia pregătește o altă operațiune îngrozitoare sub un steag fals. Acest tweet este pentru protocol”.

Sunt președintele unei țări adecvate și un popor adecvat. Și tatăl a doi copii. Nu au fost dezvoltate arme chimice sau alte arme de distrugere în masă pe pământul meu. Întreaga lume știe asta. Și dacă Rusia face așa ceva împotriva noastră, va primi cele mai dure sancțiuni”, a spus Zelenski.

The post LIVE UPDATE. A șaisprezecea zi de invazie. Ucraina avertizează Rusia cu sancțiuni puternice appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code