Flux-stiri

Rusia amenință SUA. Vor exista „consecințe imprevizibile” dacă mai ajută Ucraina

SUA sunt amenințate, din nou, de RusiaSUA sunt amenințate, din nou, de Rusia

  • Rusia amenință SUA că vor exista „consecințe imprevizibile” în cazul în care americanii vor ajuta în continuare Ucraina.
  • Rusia a transmis că își va intensifica atacurile cu racheta asupra zonei Kiev, drept răspuns la scufundarea navei amiral Moskva, din Marea Neagră.
  • Situația se complică pentru Rusia, țara condusă de Vladimir Putin fiind nevoită să riposteze pentru a transmite în rândul cetățenilor sentimentul că situația este sub control.

Rusia amenință SUA cu „consecințe imprevizibile” dacă mai ajută Ucraina în războiul din regiune, fiind vizate în special transporturile de tip armament militar greu.

Facem apel la Statele Unite și aliații săi să înceteze militarizarea iresponsabilă a Ucrainei, care va implica consecințe imprevizibile pentru securitatea regională și internațională”, ar fi transmis Moscova într-o notă diplomatică transmisă Washingtonului, potrivit Ria Novosti.

Totodată, rușii au anunțat că vor intensifica bombardamentele asupra Kievului drept urmare a „actelor de sabotaj” pe care le-ar fi comis Ucraina.  „Amploarea loviturilor cu rachete ale forțelor armate ruse asupra instalațiilor din Kiev va crește ca răspuns la orice atacuri sau sabotaj în Rusia”, a spus Ministerul rus al Apărării.

Punctul de vedere al ucrainenilor este total diferit, aceștia anunțând prin reprezentanții Centrului pentru Combaterea Dezinformarii din cadrul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei că serviciile speciale ale Rusiei au început să pună în aplicare un plan de a comite atacuri teroriste pe teritoriul său cu scopul de a alimenta isteria anti-ucraineană în rândul rușilor.

Rusia încearcă să transmit un mesaj de siguranță propriului popor, în condițiile în care crucișătorul Moskva, nava amiral din Marea Neagră, a fost scufundată de rachetele Ucrainei. Desigur, varianta rușilor diferă față de cea a „dușmanului”, însă rușii au rămas fără o bijuterie militară în valoare de 750 de milioane de dolari și încrederea totală a rusului de rând în capacitățile armatei conduse de Vladimir Putin ar putea fi știrbită.

Rușii nu sunt la primele amenințări, doar în ultima lună fiind luați în viizor majoritatea membrilor NATO, pentru că susțin militar Ucraina, dar și Suedia sau Finlanda, pentru că vor aderarea la NATO. Armele nucleare tactice sau strategice sunt un subiect discutat la ordinea zilei în propaganda rusă.

The post Rusia amenință SUA. Vor exista „consecințe imprevizibile” dacă mai ajută Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code