Flux-stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 255. Coloniștii israelieni au incendiat un sat și au atacat vehicule palestiniene, în Cisiordania ocupată

  • Coloniștii israelieni au incendiat terenuri palestiniene în satul Burqa din Cisiordania ocupată.
  • Coloniștii au atacat automobile palestiniene în apropierea orașului al-Bireh și au aruncat cu pietre, a relatat agenția de știri Wafa.
  • Violențele comise de coloniști împotriva palestinienilor din Cisiordania ocupată s-au intensificat de la începutul războiului Israelului în Gaza, în octombrie anul trecut.

Coloniștii israelieni ilegali au incendiat terenuri palestiniene în satul Burqa și au atacat vehiculele rezidenților la est de orașul Ramallah din Cisiordania ocupată, scrie Al Jazeera.

Surse de securitate au declarat, de asemenea, că coloniștii au atacat automobile palestiniene care se deplasau pe drumul de ocolire care duce la intrarea nordică a orașului al-Bireh și au aruncat cu pietre, a relatat agenția de știri Wafa.

Violențele coloniștilor împotriva palestinienilor din Cisiordania ocupată s-au intensificat de la începutul războiului Israelului în Gaza, în octombrie anul trecut.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 255. Coloniștii israelieni au incendiat un sat și au atacat vehicule palestiniene, în Cisiordania ocupată appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 64 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code