Flux-stiri

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 845. Zelenski: China ar trebui să comunice direct Ucrainei propunerile sale de pace

  • Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat că China ar trebui să comunice direct Ucrainei propunerile sale de pace privind războiul cu Rusia, în loc să folosească mass-media.
  • Zelenski a făcut aceste declarații la o conferință de presă în Elveția, după un summit internațional dedicat găsirii unei soluții pentru încheierea războiului.
  • Liderul ucrainean a anunțat că participanții la summit au convenit să lucreze în grupuri speciale pentru a dezvolta idei și propuneri concrete, deschizând astfel calea către un al doilea summit.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat duminică că China ar trebui să comunice Ucrainei propunerile sale de pace privind încheierea războiului cu Rusia în mod direct, în loc să facă acest lucru prin intermediul mass-media, scrie The Independent.

Liderul ucrainean a făcut acest comentariu la o conferință de presă organizată în Elveția, după un summit internațional pentru a ajunge la un consens asupra modului de a pune capăt războiului.

Zelenski a declarat duminică că participanții la un summit elvețian privind pacea în Ucraina au fost de acord să continue să lucreze în grupuri speciale după aceea și că, odată ce „planurile de acțiune pentru pace” vor fi gata, va fi deschisă calea către un al doilea summit.

„Am căzut de acord să începem să lucrăm în grupuri speciale de după summit la idei, propuneri și evoluții specifice care pot restabili securitatea în diferite aspecte”.

The post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 845. Zelenski: China ar trebui să comunice direct Ucrainei propunerile sale de pace appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 65 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code