Flux-stiri

EURO 2024: Anglia învinge Serbia cu 1-0

  • Golul câștigător a venit de la jucătorul Bellingham 
  • Anglia a învins Serbia cu 1 la 0 pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen
  • Echipa Serbiei a avut prima ocazie la un șut transmis de Mitrovic (20) pe lângă poartă

Echipa națională a Angliei a învins Serbia duminică sera pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen cu sscorul de 1 la 0.

Bellingham, titular în schipa Angliei, a stabilit un nou record. A devenit primul jucător european care a evoluat trei turnee finale înainte de a împlini 21 de ani.

Mijlocaşul englez are 20 de ani şi a jucat la Euro 2020, Cupa Mondială 2022 și Euro 2024. În meciul de la Gelsenkirchen, englezii au început în forță, iar Jude Bellingham a deschis scorul în minutul 13. Acesta a înscris cu cu o lovitură de cap din centrarea lui Bukayo Saka.

Mitrovic a dat pentru sârbi un șut pe lângă poartă în minutul 20. Până la pauză nu au mai existat ocazii mari pentru englezi. La finalul primei reprize, scorul a fost de 1-0.

Mitrovic a cerut penalti pentru o intervenție a lui Trippier în careu, în minutul 59, dar arbitrul italian Orsato nu a refuzat. Anglia s-a impus în fața Serbiei cu 1-0 și merge în grupa C cu trei puncte.

Citește și

The post EURO 2024: Anglia învinge Serbia cu 1-0 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 61 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code