Flux-stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 254. Forțele israeliene au incendiat mai multe case, în Rafah

  • Corespondentul Al Jazeera în Fâșia Gaza raportează că soldații incendiază în prezent mai multe case din cartierul central al orașului Rafah, în sudul Fâșiei Gaza.
  • De asemenea, alte case sunt țintite cu obuze de tancuri.
  • Ciocniri violente au avut loc toată ziua în oraș, unde mai devreme opt soldați israelieni au fost uciși când luptătorii Hamas le-au întins o ambuscadă.

Corespondentul Al Jazeera în Fâșia Gaza raportează că soldații incendiază în prezent mai multe case din cartierul central al orașului Rafah, în sudul Fâșiei Gaza.

De asemenea, alte case sunt țintite cu obuze de tancuri. Ciocniri violente au avut loc toată ziua în oraș, unde mai devreme opt soldați israelieni au fost uciși când luptătorii Hamas le-au întins o ambuscadă.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 254. Forțele israeliene au incendiat mai multe case, în Rafah appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 60 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code