Flux-stiri

Joe Alwyn vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Taylor Swift, după mai bine de un an de la separare

  • Joe Alwyn a vorbit despre despărțirea sa de Taylor Swift într-un interviu, unde a menționat că despărțirea lor a fost dificilă, deși nu a oferit detalii picante.
  • El a descris relația lor de șase ani ca fiind iubitoare și pe deplin angajată.
  • Alwyn a sugerat că există mai multe aspecte ale despărțirii lor pe care publicul nu le cunoaște.

Joe Alwyn a vorbit în sfârșit despre ceea ce a dus la despărțirea sa de Taylor Swit, deși a ținut detaliile picante, departe de ochii presei, scrie TMZ.

Actorul a vorbit cu The Sunday Times într-un interviu publicat sâmbătă, când a fost întrebat dacă a ascultat noul album al lui Taylor, „The Tortured Poets Department”, despre care mulți cred că face mai multe referiri la relația lor.

Alwyn ocolește întrebarea de aici, spunând în schimb că speră ca oamenii să înțeleagă cât de dificil este să pună capăt unei relații de șase ani – pe care a numit-o, „iubitoare”, cât și „pe deplin angajată”.

Joe a vorbit despre cât de neobișnuite au fost consecințele despărțirii, deoarece a explodat în public la doar o săptămână după ce s-a întâmplat, lăsând puțin timp pentru a plânge în privat despărțirea.

Joe a lăsat să se înțeleagă că există mai multe lucruri pe care publicul nu le știe, spunând că întotdeauna există un decalaj între ceea ce se știe și ceea ce se spune și că s-a împăcat cu asta.

Actorul britanic a refuzat să ofere detalii despre viața sa amoroasă din prezent.

Desigur, Taylor se află aproape exact la capătul opus al spectrului când vine vorba de a oferi lumii o privire asupra noii ei relații… și-și etalează dragostea cu Travis Kelce.

Ea și Travis au început să se întâlnească la aproape șase luni după ce vestea despărțirii ei de Joe a apărut în aprilie, anul trecut. Despărțirea a fost, se pare, amiabilă.

Se speculează că Taylor ar fi făcut referire la Joe în cântecele sale, inclusiv în „So Long London” de pe „The Tortured Poets Deparment”, unde pare că dă vina pe presupusa depresie a acestuia, pentru despărțirea lor.

The post Joe Alwyn vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Taylor Swift, după mai bine de un an de la separare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 104 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code