Flux-stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 26. Administrația Biden crede că Netanyahu ar putea să nu reziste din punct de vedere politic. Hezbollah: „Suntem pregătiți să intrăm în Israel”

  • Peste 400 de persoane au părăsit Gaza, în timp ce punctul de trecere Rafah către Egipt se deschide pentru civili pentru prima dată în mai mult de trei săptămâni.
  • 335 de deținători de pașapoarte străine și 76 de răniți din Gaza au putut pleca până acum, spun oficialii palestinieni.
  • Hezbollah: „Suntem pregătiți să intrăm în Israel”.

Joe Biden și consilieri de rang înalt au discutat despre probabilitatea ca zilele politice ale lui Benjamin Netanyahu să fie numărate – iar președintele i-a transmis acest sentiment premierului israelian într-o conversație recentă, scrie Politico.

Subiectul scurtei durate de viață politică a lui Netanyahu a fost abordat în cadrul unor întâlniri recente la Casa Albă la care a participat Biden, potrivit a doi oficiali de rang înalt ai administrației. Aceasta a inclus discuții care au avut loc de la călătoria lui Biden în Israel, unde s-a întâlnit cu Netanyahu.

Biden a mers atât de departe încât i-a sugerat lui Netanyahu că ar trebui să se gândească la lecțiile pe care le-ar împărtăși cu eventualul său succesor, au adăugat cei doi oficiali ai administrației.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 26. Administrația Biden crede că Netanyahu ar putea să nu reziste din punct de vedere politic. Hezbollah: „Suntem pregătiți să intrăm în Israel” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 62 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code