Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 617 de război. Ucraina: Unități Wagner vor fi trimise în teritoriile ocupate

  • Grupul Wagner ar fi reluat recrutarea de soldați sub conducerea fiului lui Evgheni Prigojin, Pavel Prigojin, în cadrul Gărzii Naționale Ruse.
  • Centrul Național de Rezistență al Ucrainei a avertizat că Rosgvardiya înființează o tabără în orașul Voronej din sud-vestul Rusiei, proiectată pentru 10.000 de persoane, care va include foști membri Wagner.
  • Unitățile cu sediul acolo vor avea sarcina de a efectua „măsuri contrasubversive” în Ucraina ocupată, a declarat centrul.

03:00 – Putin nu are în plan o discuție cu SUA pe tema tratatului nuclear

Vladimir Putin nu are de gând să contacteze SUA înainte de a decide dacă va revoca ratificarea Tratatului de interzicere completă a testelor nucleare, a informat agenția de presă deținută de statul rus, Tass.

02:00 – O treime din teritoriul ucrainean este minat sau are resturi de muniție neexplodată

Pe aproximativ 174.000 de kilometri pătraţi din suprafața țării, o treime din teritoriul Ucrainei, se află mine sau resturi de muniţii periculoase.

Peste 260 de ucraineni și-au pierdut viața de la începutul invaziei după ce au călcat pe mine.

Efortul de a decontamina zonele minate este unul titanic. Se estimează că sunt necesari aproximativ 37 de milioane de dolari pentru a curăța efectiv teritoriul ucrainean afectat.

01:00 – Patru indivizi au fost arestați în SUA pentru că au furnizat tehnologie armatei ruse

Patru persoane au fost arestate la New York pentru „exportarea ilegală de tehnologii cu dublă utilizare în Rusia”, a informat Departamentul de Justiție al SUA.

00:00 – Comandant militar: Ucraina trebuie să scape din „capcana” războiului prelungit

Ucraina are nevoie de sprijin specific din partea Occidentului acum, când războiul este în pericol de a trece la o etapă „pozițională”, susține Valerii Zaluzhnyi, comandantul forțelor armate ucrainene.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Grupul Wagner ar fi reluat recrutarea de soldați sub conducerea fiului lui Evgheni Prigojin, Pavel Prigojin, în cadrul Gărzii Naționale Ruse (Rosgvardiya), scrie Sky News.

Acum, Centrul Național de Rezistență al Ucrainei a avertizat că Rosgvardiya înființează o tabără în orașul Voronej din sud-vestul Rusiei, proiectată pentru 10.000 de persoane, care va include foști membri Wagner.

Unitățile cu sediul acolo vor avea sarcina de a efectua „măsuri contrasubversive” în Ucraina ocupată, a declarat centrul.

Acest lucru înseamnă prevenirea misiunilor de sabotaj ucrainene în regiunile Donețk, Luhansk, Zaporizhzhia și Kherson, a precizat acesta.

UNRC a precizat că mercenarii și alți recruți urmează să sosească în tabără începând de vineri pentru orientare în luptă și pentru a fi formați în noi unități.

The post LIVE UPDATE. Ziua 617 de război. Ucraina: Unități Wagner vor fi trimise în teritoriile ocupate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code