Flux-stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 29. SUA își reafirmă opoziția față de o încetare a focului în Gaza/Antony Blinken face o nou apel la o „pauză umanitară”

  • Antony Blinken reafirmă opoziția SUA față de o încetare a focului în Gaza, susținând că ar permite Hamas să se regrupeze și să atace din nou Israelul.
  • Declarația a fost făcută în cadrul unei întâlniri a secretarului de stat american cu lideri importanți din Orientul Mijlociu.
  • SUA cred că o încetare a focului în acest moment ar crea oportunitatea pentru Hamas de a reveni și de a lansa noi atacuri asupra Israelului.

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a reafirmat opoziția Statelor Unite față de o încetare a focului în Gaza, în cadrul unei întâlniri cu liderii importanți din Orientul Mijlociu, spunând că, în opinia SUA, o încetare a focului acum ar lăsa Hamas să se regrupeze și să atace din nou Israelul, scrie CNN.

Rezistența Statelor Unite față de apelurile la încetarea focului a pus SUA în dezacord cu partenerii săi arabi, inclusiv cu cei cu care s-a întâlnit la Amman, în Iordania.

În schimb, înaltul diplomat american a subliniat din nou sprijinul SUA pentru „pauze umanitare” – un concept care a fost respins de oficialii israelieni.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 29. SUA își reafirmă opoziția față de o încetare a focului în Gaza/Antony Blinken face o nou apel la o „pauză umanitară” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 68 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code