Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 137 de invazie. Lansatoarele de rachete americane fac ravagii în rândul trupelor lui Putin

UPDATE ORA 02:00

Putin intenționează să anexeze regiunea Harkov

Analiștii Institutului pentru Studiul Războiului (ISW) raportează acest lucru.

,,Folosirea imaginilor și a retoricii Rusiei imperiale de către guvernul de ocupație al regiunii Harkov indică în mod clar o anexare și întărește evaluarea preliminară a ISW că Kremlinul are obiective teritoriale mai largi decât preluarea oblasturilor Donețk și Luhansk sau chiar menținerea sudului Ucrainei”, au notat analiștii.

UPDATE ORA 01:00

Canada a luat o decizie în privința Nord Stream

Canada a dat undă verde pentru a trimite turbinele care erau în reparații la centrala Dorval și pe care Germania le-a cerut pentru a asigura funcționarea gazoductului Nord Stream 1.

Acest lucru a fost anunțat de ministrul canadian al Resurselor Naturale, Jonathan Wilkinson, relatează La Presse.


Canada pregătește un nou pachet de sancțiuni, anunță ministrul canadian de externe, Melanie Joly.

Canada va extinde sancțiunile existente asupra sectoarelor petrolului, gazelor și produselor chimice, inclusiv asupra producției industriale. Noile restricții vor interzice serviciilor canadiene să faciliteze producția de bunuri în aceste sectoare.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Potrivit presei germane, până în prezent, SUA au livrat Kievului opt lansatoare multiple de rachete Himars de ultimă generație. Influența acetora asupra efortului de război ar putea fi mare.

Nici Zelenski și nici ambasadorul său în Germania, Andri Melnik, nu au obosit în ultimele săptămâni să sublinieze ce este necesar pentru a-și apăra țara de invazia rusă.

Doar acestea ar îmbunătăți substanțial situația trupelor ucrainene. De asemenea, experții continuă să considere că Rusia are un avantaj în ceea ce privește artileria disponibilă.

Importanța strategică imensă a sistemelor de armament moderne pentru războiul ucrainean este demonstrată de distrugerea depozitelor de muniții rusești de către lansatorul de rachete multiple Himars.

https://twitter.com/hashtag/Ukraine?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1543919804884701188%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tagesspiegel.de%2Fpolitik%2Fmunitionsdepots-stehen-in-flammen-us-raketenwerfer-richten-verheerende-schaeden-unter-putins-truppen-an%2F28491944.html&src=hashtag_click

The post LIVE UPDATE. Ziua 137 de invazie. Lansatoarele de rachete americane fac ravagii în rândul trupelor lui Putin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code