Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 535 de război. Kievul le cere aliaților occidentali să furnizeze rachete de croazieră Taurus/ 499 de copii au fost uciși până acum în conflict

  • Cel puțin 499 de copii au fost uciși până acum în invazia Rusiei în Ucraina.
  • Ministrul de externe al Ucrainei a promis că orice rachetă de croazieră Taurus furnizată Kievului va fi folosită numai în interiorul granițelor ucrainene.
  • Procuratura generală a numărat cel puțin 81 de noi crime înregistrate doar în această săptămână.

UPDATE ORA 01:00

Serviciile de securitate fac noi arestări vineri în Ucraina, pe fondul acuzațiilor de corupție.

După informațiile cum că serviciile de securitate ar fi arestat un presupus „spion rus” în Odesa, au fost reținute, de asemenea, și persoane implicate într-un sistem care le-ar permite celor care ar trebui să servească în armată în condițiile legii marțiale o cale de scăpare către țările vecine.

Grupurile criminale au inclus membri oficiali din instituții medicale și organisme guvernamentale locale și cereau între 2.500 și 5.000 de dolari pentru a scoate ilegal persoane din țară.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Kievul le-a cerut aliaților săi din vest să furnizeze rachete de croazieră Taurus, o rachetă cu o rază de acțiune de peste 500 km care este lansată de la avioane de luptă precum Tornado, F-15 și F-18.

Națiuni precum Germania au refuzat la cerere, temându-se de raza lungă de acțiune a armei. Astăzi, Dmytro Kuleba, ministrul de externe al Ucrainei, a promis că orice rachetă de croazieră Taurus furnizată Kievului va fi folosită numai în interiorul granițelor ucrainene.

Cel puțin 499 de copii au fost uciși până acum în invazia Rusiei în Ucraina, iar 1.097 au fost răniți, a anunțat astăzi Procuratura Generală din Ucraina.

Procuratura generală, care este însărcinată cu numărarea crimelor de război ale Rusiei, a numărat cel puțin 81 de noi crime înregistrate doar în această săptămână, ridicând totalul la 102.849.

Citește și:

The post LIVE UPDATE. Ziua 535 de război. Kievul le cere aliaților occidentali să furnizeze rachete de croazieră Taurus/ 499 de copii au fost uciși până acum în conflict appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code