Flux-stiri

O prezentatoare TV din Ucraina, către ruși: Sunteți mințiți „cu nerușinare”

  • O prezentatoare a transmis un mesaj detaliat rușilor, spunând că oamenii sunt mințiți „cu nerușinare”.
  • Aceasta atrage atenția către atacurile constante ale rușilor și asupra faptului că, în Rusia, nu se știe nimic despre război.
  • Prezentatoarea a avertizat cu privire la consecințele devastatoare pe care războiul le va avea.

O prezentatoare din Ucraina a decis să se alăture luptei împotriva dezinformării și le-a spus rușilor cum stau lucrurile, de fapt, în țara sa. Aceasta a transmis un mesaj detaliat, spunând că oamenii sunt mințiți „cu nerușinare”.

Deschideți ochii și vedeți ce se întâmplă în țara mea!”. A fost prima parte spusă de prezentatoare, Lesya Nikityuk, celor care o urmăresc din Rusia. Lesya spune că, până acum, le-a arătat călătoriile ei, realizările și dezamăgirile. Dar acum atrage atenția către atacurile constante ale rușilor și asupra faptului că, în Rusia, nu se știe nimic despre război. Lesya le spune rușilor că ceea ce se întâmplă acum îi va afecta și pe ei în curând.

Numele meu este Vlasya Ivanovna Nikityuk. Ați trăit alături de mine călătoriile, realizările, dezamăgirile. Dar nu puteți trăi alături de mine evenimentele curente din țara mea. Trebuie să le vedeți cu ochii voștri. Dar nu le puteți vedea, pentru că posturile dvs. TV nu vă arată evenimentele respective. Acestea vă mint cu nerușinare.

Haideți să vă povestesc cum a început dimineața noastră de astăzi! Dimineața noastră de astăzi a început cu tancurile rusești care au tras asupra Centralei nucleare de la Zaporojie, cea mai mare din Europa, și cu o capacitate de 10 ori mai mare decât Centrala de la Cernobîl. Dacă ea va exploda, șocul exploziei va ajunge până la munții Ural. Asta ca fapt divers.

Dimineața noastră de astăzi a început cu bombardamente rusești asupra școlilor din Jitomir. Și tot acolo, în Jitomir, a fost bombardată maternitatea. Maternitatea, gândiți-vă, locul în care se presupune că oamenii se nasc și nu mor. Puteți opri acest război. Mergeți în piețe! Nu la Ikea, nu la Apple. Ieșiți în piețele din orașele voastre. În zilele de lucru la 19:00, în week-end la 14:00.

Opriți acest război! Acest război este orientat și împotriva voastră, împotriva economiei voastre. Gândiți-vă! Voi o să vă decideți soarta, soarta copiilor voștri, fiind 140 de milioane, sau o singură persoană care a pierdut simțul realității”, a spus aceasta despre situația tragică din Ucraina.

The post O prezentatoare TV din Ucraina, către ruși: Sunteți mințiți „cu nerușinare” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code