Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 608 de război în Ucraina. Volodimir Zelenski a vorbit cu Mohammed bin Salman despre îmbunătățirea relației dintre Arabia Saudită și Ucraina

  • Președintele Volodimir Zelenski, a declarat că a avut o convorbire cu Mohammed bin Salman.
  • Cei doi lideri au vorbit despre modalitățile prin care pot îmbunătăți relația dintre Arabia Saudită și Ucraina.
  • Volodimir Zelenski: „Am discutat și despre situația din Orientul Mijlociu.”

Președintele Ucrainei, Volodimyr Zelenski, a declarat că a avut o convorbire cu Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, cu privire la modalitățile de aprofundare a legăturilor Ucrainei cu Arabia Saudită și cu țările din Golf, scrie The Guardian.

Volodimir Zelenski: „I-am mulțumit Alteței Sale Regale pentru eforturile sale personale de a face din reuniunea Formulei Păcii de la Jeddah un succes. Am invitat un reprezentant saudit să ia parte la următoarea rundă de discuții din Malta și am remarcat importanța rolului Regatului în pregătirea Summitului mondial pentru pace.”

El a adăugat că: „Am discutat despre situația din Orientul Mijlociu. Am subliniat necesitatea de a preveni o nouă escaladare a conflictului și a victimelor civile.”

Citește și:

The post LIVE UPDATE. Ziua 608 de război în Ucraina. Volodimir Zelenski a vorbit cu Mohammed bin Salman despre îmbunătățirea relației dintre Arabia Saudită și Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 58 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code