Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 609 de război în Ucraina. Ucraina lansează o societate comună de apărare cu un producăto german de arme. Aceasta va duce cooperarea dintre țări la un alt nivel

  • Ucraina a înființat o societate comună de apărare cu producătorul german de arme Rheinmetall AG pentru a întreține și repara armele.
  • Anunțată de prim-ministrul Ucrainei, Denîs Șmîhal, la un forum de afaceri germano-ucrainean la Berlin, afacerea va ajuta, de asemenea, la producția locală a unor echipamente cheie.
  • Oleksander Kamyshyn, ministrul pentru industrii strategice, a declarat că Ucraina s-a angajat să lanseze producția de arme occidentale la nivel local.

Update 04:00

„Un atac aerian al forțelor ruse a avariat un spital și o stație de pompieri din regiunea Kherson”, au anunțat autoritățile ucrainene.

Administrația militară regională a declarat că peste 50 de ferestre, acoperișul și ușile spitalului au fost avariate în bombardamentele din timpul nopții. Aceasta a adăugat că două femei, în vârstă de 63 și 66 de ani, au fost rănite.

Știrea inițială

Ucraina a înființat o societate comună de apărare cu producătorul german de arme Rheinmetall AG pentru a întreține și repara armele occidentale trimise pentru a ajuta Kievul împotriva invaziei la scară largă a Rusiei, au declarat oficialii.

Anunțată de prim-ministrul Ucrainei, Denîs Șmîhal, la un forum de afaceri germano-ucrainean la Berlin, afacerea va ajuta, de asemenea, la producția locală a unor echipamente cheie produse de Rheinmetall AG, a spus el.

Acesta va aduce „cooperarea dintre țările noastre la un nivel calitativ nou și ne va permite să construim împreună arsenalul lumii libere”, a declarat Shmyhal pentru forum, potrivit Reuters.

Oleksander Kamyshyn, ministrul pentru industrii strategice, a declarat că Ucraina s-a angajat să lanseze producția de arme occidentale la nivel local pentru a ține pasul cu cererea în creștere ucraineană, cu războiul care se apropie de 20 de luni.

El a spus că s-a întâlnit la Berlin cu 25 de mari producători germani de apărare.

The post LIVE UPDATE. Ziua 609 de război în Ucraina. Ucraina lansează o societate comună de apărare cu un producăto german de arme. Aceasta va duce cooperarea dintre țări la un alt nivel appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 57 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code