Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 615 de război. Rusia a acuzat Ucraina pentru revolta din Daghestan

  • Rusia a acuzat Ucraina pentru revolta antisemită care a avut loc duminică în Daghestan, o regiune majoritar musulmană.
  • Maria Zakharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat ca Ucraina a jucat un rol cheie.
  • Dmitri Peskov a afirmat că este „rezultatul unei intervenții externe.”

Rusia a acuzat Ucraina pentru revolta antisemită care a avut loc duminică în Daghestan, o regiune majoritar musulmană, în care o mulțime furioasă a luat cu asalt aeroportul din Makhachkala în căutarea pasagerilor evrei care soseau din Israel.

Maria Zakharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat luni că revolta a fost rezultatul unei „provocări” orchestrate din afara Rusiei, Ucraina jucând un „rol direct și cheie”.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, a afirmat că tulburările au fost „rezultatul unei intervenții externe, inclusiv al influenței Ucrainei”. Nici Zakharova, nici Peskov nu au furnizat dovezi pentru a-și susține afirmațiile privind intervenția externă.

Citește și:

The post LIVE UPDATE. Ziua 615 de război. Rusia a acuzat Ucraina pentru revolta din Daghestan appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 58 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code