Flux-stiri

Ludovic Orban a demisionat din PNL și anunță un nou partid: „Demisia nu este un sfârşit, vom începe o construcţie solidă”

Ludovic Orban și-a depus, miercuri, demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.Ludovic Orban și-a depus, miercuri, demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Ludovic Orban a plecat din PNL. Fostul preşedinte al partidului, însoţit de un grup de senatori şi deputaţi liberali, a anunţat că va înfiinţa o nouă formaţiune politică.

Fostul lider PNL şi alţi 16 parlamentari liberali au demisionat marţi din partid din cauza conflictului în care au intrat cu noua conducere a formaţiunii politice. Ei au anunţat că vor înfiinţa o nouă formaţiune cu doctrină liberală.

„Demisia nu este un sfârşit, este un început, nu mă las oricâte aluzii am auzit în ultimele luni. Vom începe împreună o construcţie solidă care să se bazeze pe oameni cu onoare”, a declarat Ludovic Orban.

Fostul lider liberal a mai spus că gestul său şi al celor 16 parlamentari va fi urmat de numeroşi alţi membri PNL din toate structurile partidului.

„Câtă frunză, câtă iarbă, partea bună a partidului va veni cu noi”, a spus Orban.

De asemenea, Ludovic Orban a anunţat că vrea să formeze un nou grup parlamentar. Demersurile vor fi iniţiate săptămâna viitoare.

The post Ludovic Orban a demisionat din PNL și anunță un nou partid: „Demisia nu este un sfârşit, vom începe o construcţie solidă” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code