Flux-stiri

Orban, despre Iohannis: Chiriaşul de la Cotroceni va trebui „să-i slugărească” pe PSD-iști ca să nu se ajungă la referendum

Orban, avertisment dur către miniștrii care îl atacă pe premier: „Ar trebui să aibă bagajele făcute și demisia scrisă“Orban, avertisment dur către miniștrii care îl atacă pe premier: „Ar trebui să aibă bagajele făcute și demisia scrisă“

Ludovic Orban a declarat marţi că preşedintele Klaus Iohannis, pe care l-a numit chiriaşul de la Cotroceni, trebuie „să-i slugărească” pe PSD-işti ca să nu se ajungă la referendum: „Dacă se întoace la popor, mandatul lui va înceta înainte de termen”.

„Nu pot să mă abţín să spun câteva cuvinte despre chiriaşul de la Cotroceni. Oricât de mult se ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi, sudalmele şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni. Cu o cotă de încredere prăbuşită, fără niciun fel de legitimitate şi autoritate morală, Klaus Werner Iohannis încă îşi face planuri. Singurul plan pe care tebuie să şi-l facă este să-i slugărească cât mai mult pe pesedişti, ca nu cumva să treacă suspendarea prin Parlament. Cred că dacă se va întoarce la popor, într-un referendum de demitere, mandatul lui va înceta înainte de termen”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta spune că scopul lui Klaus Iohannis este să distrugă PNL.

Aşa cum Emil Constantinescu a făcut tot ce a putut să-şi distrugă partidul care l-a scos preşedinte, aşa cum Traian Băsescu şi-a distrus aproape partidul care l-a scos preşedinte, şi Klaus Iohannis are acelaşi obiectiv să distrugă partidul care l-a scos preşedinte”, a mai spus Orban.

Acesta şi-a depus marţi demisia din PNL.

The post Orban, despre Iohannis: Chiriaşul de la Cotroceni va trebui „să-i slugărească” pe PSD-iști ca să nu se ajungă la referendum appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code