Flux-stiri

Mai mulți dezvoltatori imobiliari au fost siliți să plătească taxe de protecție

Dezvoltatori imobiliariDezvoltatori imobiliari

  • Mai mulţi dezvoltatori imobiliari din Sectorul 1 al Capitalei au fost obligaţi să plătească taxă de protecţie unor persoane dintr-un grup infracţional organizat.
  • Polițiștii au efectuat percheziții domiciliare.

Marţi, poliţişti ai Serviciului Grupuri Infracţionale Violente din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au efectuat trei percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Prahova.

Acţiunea a avut loc în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări privind infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat şi şantaj.

Potrivit anchetatorilor, din cercetări s-a conturat presupunerea rezonabilă că persoanele bănuite ar fi constrâns dezvoltatori imobiliari care întreprind proiecte de edificare a unor imobile în sectorul 1, să le remită sume de bani drept taxă de protecţie.

Mai multe persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura centrală, pentru continuarea cercetărilor.

The post Mai mulți dezvoltatori imobiliari au fost siliți să plătească taxe de protecție appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code