NEWSNET

Flux-stiri

Marcel Ciolacu: Dreapta și-a epuizat orice sursă de credibilitate și competență

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză dreapta politică de iresponsabilitate.Președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză dreapta politică de iresponsabilitate.

  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză dreapta politică de iresponsabilitate.
  • Acesta a transmis un mesaj dur pe pagina de Facebook, imediat după ce Dacian Cioloș a fost numit premier.
  • PSD nu a venit cu propuneri de premier în discuțiile de luni de la Cotroceni.

„Sărăcie, Frig şi Foame – acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloş sau Cîţu!”, scrie marţi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, după doi ani de administrat ţara, dreapta şi-a epuizat orice resursă de credibilitate şi competenţă.

„România are azi cea mai scumpă piaţă spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflaţia a explodat, preţul alimentelor a crescut în multe cazuri şi cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic şocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o şcoală online formală şi fără resurse reale de funcţionare. Iar în vreme ce ei caută majorităţi iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea preţurilor la energie şi gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populaţiei! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini.”, adaugă Marcel Ciolacu.

The post Marcel Ciolacu: Dreapta și-a epuizat orice sursă de credibilitate și competență appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code