Flux-stiri

Marea bălăceală, tabăra de căței din Munții Făgăraș unde aceștia învață jocuri, înot și cum să socializeze

cainicaini

  • Tabăra are loc în Hurez, județul Brașov, între 1 și 3 iulie.
  • Stăpânii află ponturi de dresaj, iar cățeii învață prin imitare.
  • Heidi a învățat de care câini să se ferească și cu cine să se joace.

Începe sezonul taberelor! Dacă ai un prieten patruped poți alege o tabără care să vă bucure pe amândoi.
Se organizează în Munții Făgăraș și se numește Marea bălăceală. Câinele tău învață în cele 3 zile de jocuri și înot, să socializeze și să execute comenzi alături de ceilalți căței. Tu ai parte de sesiuni de dresaj canin și poți afla diverse ponturi de la alți participanți. Cristina a mers împreună cu Heidi, cățelușa ei golden retriever.

„De câte ori face împreună ceva ce îi place foarte mult, o simt mai aproape de mine, devine mai lipicioasă cumva, față de noi, față de mine. Orice întâlnire cu mai mulți câței are efecte benefice, învață cumva dininteracțiunea între ei cum să se comporte cu ceilalți căței”, a spus Cristina Nussem, stăpâna lui Heidi.

O mare parte dintre activități vor avea loc într-un lac, unde câinii, dar și stăpânii se pot bălăci.De aici și numele – Marea Bălăceală. Te așteaptă acolo și consursuri cu aruncarea bățului dar si cu sărituri de pe ponton, pentru câței. Cireașa de pe tort este o zi la o mlaștină din Munții Făgăraș.

„Folosim doar metode de dresaj pozitiv, facem exerciții de socializare. La începutul taberei facem o evaluare a cățeilor și vedem fiecare la ce nivel este și în funcție de asta facem un program cu ei. De obicei sunt exerciții de chemare, de socializare pentru ca câinii să vadă că e ok să stăm toți în aceeași curte. Pe lângă ședințe de grup se pot face ședințe individuale sau pur și simplu o să te ia dresorul deoparte și o să îți spună ție ce ar trebui să faci”, a menționat Denis Toader, organizator Dog Souts Camp.

Tabăra are loc în Hurez, județul Brașov, între 1 și 3 iulie. Prețul biletelor începe de la 700 de lei de persoană cu cățel. Cine vrea, poate să facă și donații. Banii vor ajunge la o asociatie care ajuta animalele refugiaților din Ucraina.

The post Marea bălăceală, tabăra de căței din Munții Făgăraș unde aceștia învață jocuri, înot și cum să socializeze appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code