Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. John Florescu, Marius Oprea și Silviu Predoiu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt John Florescu, producător de film, istoricul Marius Oprea și gen. (r) Silviu Predoiu, fost șef al SIE.

Nu poți să simți, să trăiești și să respiri cu adevărat istoria fără să ai, genetic, înlăuntrul tău, sămânța acestei chemări. John Florescu , producător american de origine română- fiul istoricului Radu Florescu şi descendent al unei vechi familii boiereşti din Ţara Românească-  este prins iremediabil într-o poveste de viață și de istorie.

Ultimul său documentar ,,Regele Mihai: Drumul catre casă”, a fost difuzat pe History în 24 octombrie 2021, chiar cu o zi înainte de a se împlini un veac de la nașterea ultimului Rege al românilor, Regele Mihai I.  John Florescu vine diseară la Marius Tucă pentru a vorbi despre provocările din spatele ultimului său documentar, despre viața în exil a Regelui Mihai, dar și despre întâlnirea cu Majestatea-sa.

Și de la acea parte a istoriei care te fascinează, trecem la câteva accidente ale istoriei: politicienii noștri de astăzi. Marius Oprea ne spune de ce consideră că ,,la umbra piramidelor, Iohannis și-a săpat groapa.” Cum comentează istoricul ,,flexilizarea” de pe scena politică românească? Va reuși Herr Iohannis să-și ducă mandatul prezidențial până la capăt? Trăiesc românii o luptă nedreaptă, dusă până la limita inegalității, între democrație și moarte?

La rândul său, gen. (r) Silviu Predoiu analizează, împreună cu jurnalistul Marius Tucă, cât de sigură – medical, politic, social- mai este România de astăzi? Ce crede, ca de la general la general, despre varianta Ciucă premier? Care este feedback-ul primit în urma lansării proiectului ,,România, implică-te!”?

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Simţ enorm şi văz monstruos” (I.L. Caragiale)

The post „Marius Tucă Show”. John Florescu, Marius Oprea și Silviu Predoiu, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code