Flux-stiri

Mark Zukerberg a avut pierderi în jur de 6 miliarde de dolari în doar câteva ore

  • Facebook, WhatsApp și Instagram nu au funcționat vreme de șase ore.
  • Utilizatorii de internet au publicat glume pe seama lui Zuckerberg care a încercat să remedieze această problemă.
  • În jurul orei 1 dimineața, a fost posibilă accesarea celor trei rețele de socializare.

Noaptea trecută, mai multe rețele de socializare, în principal Facebook, Instagram și WhatsApp, au fost suspendate timp de 6 ore. Această întrerupere i-a îngrijorat pe utilizatori, dar aceștia au primit doar o declarație din partea unui purtător de cuvânt al Facebook. Acesta a anunțat că se lucrează la remedierea problemelor.

Dar probleme a avut și Mark Zukerberg, căruia i-a scăzut averea cu aproximativ 6 miliarde de dolari în doar câteva ore de defecțiuni. În tot acest timp, pe Twitter au apărut glume cu fondatorul Facebook care încerca să remedieze problema.

Averea netă a lui Zuckerberg a fost afectată deoarece acțiunile Facebook s-au depreciat cu circa 5%. Avuția lui Zuckerberg a coborât în prezent la 120,9 miliarde de dolari, făcându-l a cincea cea mai înstărită persoană din lume, în urma lui Bill Gates, conform lui Scott Carpenter de la Bloomberg.

The post Mark Zukerberg a avut pierderi în jur de 6 miliarde de dolari în doar câteva ore appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code