NEWSNET

Flux-stiri

Cele mai bune glume pe seama Facebook, după ce a picat. Până și Netflix a fost ironic la adresa lui Zuckerberg

  • Twitter a ironizat căderea rețelelor de socializare care aparțin de grupul Facebook.
  • Cu Facebook, WhatsApp și Instagram indisponibile timp de ore bune în seara de luni, era doar o chestiune de timp înainte de apariția unor meme-uri.
  • Din păcate, glumele nu puteau fi afișate pe nici o rețea deținută de Facebook.

Meme-urile și glumele sau ironiile nu au încetat să curgă pe parcursul întregii seri în ceea ce privește faptul că uriașul din social media, Facebook, alături de Instagram și Whatsapp, nu au funcționat pe parcursul a șase ore.

În plus, Mark Zuckerberg ar fi înregistrat pierderi de circa 6 miliarde de dolari. Ceea ce ar însemna că a pierdut acțiuni în valoare de un miliard de dolari pe oră.

Inclusiv Twitter a ironizat căderea rețelelor de socializare care aparțin de grupul Facebook, publicând un mesaj la ora 8:27 dimineața prin care i-a salutat, pe toți.

Mai ales în condițiile în care utilizatorii de Facebook, Instagram și Whatsapp au venit în număr mare pe Twitter ca să-și manifeste nemulțumirea sau pentru a lansa glume, bancuri sau meme la adresa Facebook și a lui Mark Zuckerberg.

Cu Facebook, WhatsApp și Instagram indisponibile timp de ore bune în seara de luni, era doar o chestiune de timp înainte de apariția unor meme-uri care să facă haz de necaz.

Din păcate, glumele nu puteau fi afișate pe nici o rețea deținută de Facebook astfel că, Twitter a devenit principala soluție pentru mesajele ironice la adresa Facebook și a lui Zuckerberg.

Mai întâi de toate, grija principală a majorității persoanelor a fost aceea de a afla dacă altcineva are această problemă.

Și Netflix a făcut o glumă pe seama situației

Cum oamenii au început să se confrunte cu lipsa pozelor cu mesele în care prietenii lor au luat masa la restaurant sau în oraș, unii au optat pentru Netflix.

Astfel, pentru a-și face reclamă noului serial Squid Game, care a devenit peste noapte o nouă senzație în lumea serialelor, Netflix și-a dat seama de situație astfel că, uriașul de difuzare a serialelor a postat pe Twitter un mesaj ironic la adresa Facebook.

The post Cele mai bune glume pe seama Facebook, după ce a picat. Până și Netflix a fost ironic la adresa lui Zuckerberg appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code