Flux-stiri

Mărturiile lui Johnny Depp continuă. O nouă dovadă a fost adusă în proces

johnny-deppjohnny-depp

  • Johnny Depp a depus, luni, pentru a patra oară mărturie în procesul împotriva fostei sale soții.
  • Amber Heard îl prezintă, în continuare, ca fiind un agresor domestic.
  • Depp susține că fosta soție l-a defăimat atunci când a scris un articol de opinie în 2018 în Washington Post, despre faptul că a supravieţuit unui abuz domestic.

Johnny Depp a depus, luni, pentru a patra oară mărturie în procesul împotriva fostei sale soții. Amber Heard îl prezintă, în continuare, ca fiind un agresor domestic.

Unul dintre argumentele avocaților lui Amber au fost mesajele dure ale actorului. Echipa a încercat chiar să insinueze că el nu ar fi încurajat-o pe actriță să își urmeze vocația.

Un mesaj în care actorul se certa cu Amber, pentru că o ședință le-ar fi anulat una din întâlniri, a fost adus ca dovadă, ieri, la proces.

„Se pare că am avut o înțelegere, să facem ceva împreună. De fapt, întreb ce specie de întâlnire, așa că nu este neapărat un text furios, ci doar de ce te abați de la înțelegerea noastră, nu este vorba despre faptul că ea face parte din industria filmelor. Cum credeți că a obținut ‘Aquaman’, domnule?”, a declarat Johnny Depp.

„Îmi dau seama că ambiția ei este mult mai puternică decât presupusele ei sentimente pentru mine, da.

Depp susține că fosta soție l-a defăimat atunci când a scris un articol de opinie, în 2018, în „Washington Post”, despre faptul că a supravieţuit unui abuz domestic. Articolul de opinie nu l-a menţionat niciodată pe Johnny Depp pe nume, dar avocaţii celebrului actor au spus că era clar că Heard se referea la el. Depp și Heard au divorțat 2016.

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru calomnie. Fosta soție a actorului se referă la ea însăși ca la o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”.

The post Mărturiile lui Johnny Depp continuă. O nouă dovadă a fost adusă în proces appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code