Flux-stiri

McDonald’s urmează să se relanseze pe piața din Rusia în acest weekend

  • Duminică marchează un nou început pentru iubitorii de fast-food din Rusia.
  • Fostele restaurante McDonald’s se redeschid sub un nou brand şi cu un nou proprietar, la mai bine de trei decenii de la sosirea popularului lanţ occidental de fast-food.
  • Relansarea va începe de Ziua Rusiei, o sărbătoare care celebrează independenţa ţării, în aceeaşi locaţie emblematică din Piaţa Puşkin din Moscova, unde McDonald’s a deschis pentru prima dată în Rusia în ianuarie 1990, anunţă Reuters.

La începutul anilor 1990, pe măsură ce Uniunea Sovietică se prăbuşea, McDonald’s a ajuns să întruchipeze dezgheţarea tensiunilor din timpul Războiului Rece şi a fost un vehicul pentru milioane de ruşi care au gustat din mâncarea şi cultura americană. Ieşirea mărcii este acum un simbol puternic al modului în care Rusia şi Occidentul îşi întorc din nou spatele unul altuia.

Luna trecută, McDonald’s a anunţat că îşi vinde restaurantele din Rusia unuia dintre deţinătorii săi de licenţe locale, Alexander Govor. Tranzacţia a marcat una dintre cele mai mediatizate ieşiri din afaceri de când Rusia a trimis zeci de mii de soldaţi în Ucraina, pe 24 februarie.

Fostele restaurante McDonald’s se redeschid sub un nou brand şi cu un nou proprietar, la mai bine de trei decenii de la sosirea popularului lanţ occidental de fast-food.

Redeschiderea va cuprinde iniţial 15 locaţii din Moscova şi din regiunea înconjurătoare

Iconicele „Arce de Aur” ale McDonald’s au fost demontate în locaţiile din Moscova şi Sankt Petersburg, unde vor face loc unui nou logo format din doi cartofi prăjiţi şi o chiftea de hamburger pe un fundal verde.

Numele noului lanţ rămâne un secret bine păzit. O schimbare a numelui aplicaţiei McDonald’s, vineri, în „My Burger”, a generat un oarecare entuziasm online, dar echipa de presă a lanţului a declarat că aceasta a fost doar temporară, potrivit cotidianului RBC.

Presa rusă, citând imagini scăpate din noul meniu, a raportat redenumirea unor feluri de mâncare precum Filet-O-Fish în „Fish Burger” şi Chicken McNuggets în simplu „Nuggets”.

Reuters nu a putut verifica aceste schimbări.

The post McDonald’s urmează să se relanseze pe piața din Rusia în acest weekend appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code