Flux-stiri

Meciul dintre Burnley – Tottenham este anulat din cauza ninsorii abundente

Meciul dintre Burnley – Tottenham este anulat din cauza ninsorii abundenteMeciul dintre Burnley – Tottenham este anulat din cauza ninsorii abundente

  • Meciul din Premier League dintre Burnley şi Tottenham Hotspur, ce urma a fi jucat pe arena Turf Moor, a fost amânat iniţial cu 50 de minute, mai apoi pentru o altă dată, din cauza ninsorii abundente.
  • Meciul trebuia să înceapă la ora 16:00, dar, în ciuda încercărilor de a face terenul practicabil, a fost anulat.

Arbitrul Peter Bankes a declarat: „Au muncit cât au putut de mult, dar în 10 minute terenul a fost acoperit din nou”.

Managerul lui Burnley, Sean Dyche, a adăugat, citat de BBC Sports: „A căzut atât de repede şi de puternic, este încă destul de puternic acum”.

Antrenorul lui Tottenham, Antonio Conte, a declarat: „Suntem uşor dezamăgiţi, pentru că eram pregătiţi să jucăm, dar în acelaşi timp cred că Premier League a luat decizia corectă de a salva situaţia pentru jucători şi fani.

În aceste condiţii nu este fotbal. Eu vreau să mă distrez. În această situaţie este imposibil şi există un risc serios pentru jucători”.

Sergio Reguilón a postat pe contul său de Twitter o poză de pe terenul înzăpezit, cu mesajul: „Burnley, ne vedem altă dată.”

The post Meciul dintre Burnley – Tottenham este anulat din cauza ninsorii abundente appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code