Flux-stiri

Germania confirmă trei cazuri de infectare cu noua tulpină Omicron

Germania confirmă trei cazuri de infectare cu noua tulpină OmicronGermania confirmă trei cazuri de infectare cu noua tulpină Omicron

  • Trei cazuri de infectare cu tulpina Omicron au fost confirmate în Germania.
  • Prin urmare, Germania impune o serie de restricţii: doar cetăţenii germani pot călători spre Germania din Africa de Sud, iar toţi călătorii, inclusiv cei vaccinaţi, trebuie să stea în carantină 14 zile.

„Secvenţierea a confirmat suspiciunea despre care am vorbit public ieri dimineaţa (sâmbătă – n.r.)”, spune Kai Klose, oficial pe probleme sociale în Hesse, conform Reuters.

Sâmbătă, autorităţile din Sănătate au declarat public că este posibil ca un pasager care a revenit din din Africa de Sud, în Hesse, pe aerportul din Frankfurt, să fie infectat cu noua tulpină.

Tot sâmbătă, au fost detectate două cazuri de infectare cu Omicron în Bavaria.

Prin urmare, Germania impune o serie de restricţii: doar cetăţenii germani pot călători spre Germania din Africa de Sud, iar toţi călătorii, inclusiv cei vaccinaţi, trebuie să stea în carantină 14 zile.

Tot duminică, autorităţile din Olanda confirmă temerile pe care le aveau sâmbătă seara. 13 persoane care au sosit în Amsterdam sunt infectaţi cu noua variantă de coronavirus.

Totodată, varianta Omicron a ajuns şi în Italia, a anunţat sâmbătă seara Institutul Superior de Sănătate, din subordinea guvernului.

The post Germania confirmă trei cazuri de infectare cu noua tulpină Omicron appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code