Flux-stiri

Medic: „Numărul real de infectări este 100.000 pe zi”

BILANȚUL ZILEI.BILANȚUL ZILEI.

Medicul Gabriel Tatu-Chiţoiu îi sfătuieşte pe români să rămână precauţi chiar după ce se imunizează cu o doză de vaccin din cauza numărului foarte mare de persoane infectate. Vaccinaţi-vă, dar staţi deoparte! Numărul real de infectări este 100.000/zi, susţine medicul.

Medicul Gabriel Tatu-Chiţoiu consideră că numărul persoanelor infectate este de cel puţin 6 ori mai mare decât cel din raportările zilnice ale autorităţilor. De aceea, medicul îi sfătuieşte pe români să fie precauţi.

Nu vă amăgiţi cu „protecţia” după prima doză. Numărul real de infectari zilnice nu este de 15-16.000 pe zi (date oficiale) ci de 80-100.000/zi. Numărul decedaţilor prin Covid este mai mare decât cei identificaţi oficial. Un număr dintre pacienţii care nu se internează/refuză internarea decedează la domiciliu. Vaccinaţi fiind acum cu prima doză veţi fi pe deplin protejaţi de abia la 14 zile după rapel. Evitaţi contaminarea până atunci”, a spus medicul pe Facebook.

Conform datelor prezentate duminică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.725 cazuri de persoane pozitive cu SARS-CoV-2.

De asemenea, au fost raportate 389 decese, 8 dintre acestea fiind din zilele precedente.

The post Medic: „Numărul real de infectări este 100.000 pe zi” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code