Flux-stiri

Alec Baldwin, decizie radicală după tragedia în care a fost implicat: se retrage din viața publică

  • Alec Baldwin a luat o decizie radicală cu privire la viitorul său după tragedia în care a fost implicat.
  • Actorul și-a anunțat apropiații că se retrage din viața publică o perioadă.

Grav afectat de tragedia petrecută în timpul filmărilor pentru „Rust”, atunci când, cu un pistol de recuzită și-a împușcat doi colegi, Alec Baldwin pare decis să se retragă, cel puțin o perioadă, din viața publică, informează People.

Devastat de cele întâmplate pe platourile de filmare

Potrivit sursei citate, Alec Baldwin este absolut devastat de ceea ce s-a întâmplat pe platourile de filmare de la producția western Rust, vedeta de la Hollywood împușcând, din greșeală, două persoane, una dintre acestea, Halyna Hutchins, murind la spital.

„Toată lumea știe că a fost un accident, dar el este absolut devastat”, susține un apropiat al actorului, citat de People.

Mai mult decât atât, susține revista, apropiații lui Alec Baldwin anunță că actorul se va retrage, cel puțin pentru o perioadă, din viața publică și își va anula toate proiectele pe care le avea în derulare.

„Este devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică. (…) Își va face timp pentru el, pentru a se reseta după cele întâmplate”, scriu jurnaliștii People.

The post Alec Baldwin, decizie radicală după tragedia în care a fost implicat: se retrage din viața publică appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code