Flux-stiri

WhatsApp testează funcția Comunități pentru a organiza grupuri pentru muncă și școală

WHATSAPPWHATSAPP

  • Meta plănuiește să implementeze criptarea de la un capăt la altul a celorlalte servicii de mesagerie din aplicațiile sale, ca parte a orientării sale continue și declarate către confidențialitate.
  • WhatsApp a declarat că va face, de asemenea, modificări la funcția Grupuri înainte de a lansa Comunități.
  • Administratorii de grup pot să șteargă mesajele problematice de pe chat-ul tuturor, să ofere apeluri vocale pentru până la 32 de persoane, să mărească partajarea de fișiere la 2 GB și să adauge reacții emoji la mesaje.

WhatsApp testează o nouă funcție numită Comunități pentru a organiza grupuri în structuri mai mari, care ar putea fi folosite la locul de muncă sau în școli, a anunțat joi serviciul de mesagerie deținut de Meta Platforms. Directorul WhatsApp, Will Cathcart, a declarat că această funcție va reuni grupurile, care sunt limitate la 256 de utilizatori, în comunități mai mari, unde administratorii ar putea trimite alerte către o comunitate de mii de persoane.

„Acest lucru este orientat cu adevărat către comunitățile din care faci deja parte în viața ta și care fac comunicare privată”, a declarat Cathcart într-un interviu acordat Reuters, citând Slack, deținut de Salesforce, sau Microsoft Teams ca tipuri de comunicare comparabile.

El a precizat că nu există planuri actuale de a percepe taxe pentru noua funcție, care este testată în versiune beta cu un număr mic de comunități globale, dar nu a exclus posibilitatea de a oferi „funcții premium pentru întreprinderi” în viitor.

Serviciul de mesagerie, care este criptat de la un capăt la altul și are aproximativ 2 miliarde de utilizatori, a declarat că funcția Comunități va fi, de asemenea, criptată de la un capăt la altul.

WhatsApp s-a confruntat cu abuzuri, inclusiv cu mesageria în masă și cu răspândirea dezinformării și a discursurilor de ură. Cathcart a declarat că utilizatorii nu vor putea căuta diferite Comunități pe WhatsApp și că pentru noua funcție se vor folosi instrumente anti-abuz și măsuri de protecție, cum ar fi limitele de redirecționare.

WhatsApp a spus că vor exista, de asemenea, modificări la funcția Grupuri înainte de lansarea Comunități. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a declarat într-o postare de joi că Communities va fi implementat în următoarele luni. El a precizat că Meta va crea funcții de mesagerie comunitară pentru Facebook, Messenger și Instagram.

The post WhatsApp testează funcția Comunități pentru a organiza grupuri pentru muncă și școală appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code