Flux-stiri

Meta, compania mamă a Facebook și Instagram, înregistrează primul declin al veniturilor din istorie

  • Veniturile au fost de 28,82 miliarde de dolari, în scădere cu 1% faţă de 29,08 miliarde de dolari cu un an înainte.
  • Analiştii, în medie, se aşteptau la un câştig de 2,54 dolari pe acţiune la venituri de 28,91 miliarde de dolari, potrivit unui sondaj realizat de FactSet.
  • Compania-mamă a Google a raportat marţi cea mai mică creştere trimestrială din ultimii doi ani.

Meta, compania mamă a Facebook şi Instagram, a înregistrat joi primul declin al veniturilor din istorie, din cauza scăderii cheltuielilor din partea agenţiilor de publicitate în contextul în care economia se clatină şi de intensificarea concurenţei din partea rivalului TikTok.

Meta a obţinut profituri de 6,69 miliarde de dolari, sau 2,46 dolari pe acţiune, în perioada aprilie-iunie. Această cifră este în scădere cu 36% faţă de 10,39 miliarde de dolari, sau 3,61 dolari pe acţiune, în aceeaşi perioadă a anului trecut, notează AP.

Veniturile au fost de 28,82 miliarde de dolari, în scădere cu 1% faţă de 29,08 miliarde de dolari cu un an înainte.

Analiştii, în medie, se aşteptau la un câştig de 2,54 dolari pe acţiune la venituri de 28,91 miliarde de dolari, potrivit unui sondaj realizat de FactSet.

De asemenea, rezultatele au urmat în mare măsură un declin mai larg pe piaţa publicităţii digitale care afectează rivali precum Alphabet şi Snap. Compania-mamă a Google a raportat marţi cea mai mică creştere trimestrială din ultimii doi ani.

The post Meta, compania mamă a Facebook și Instagram, înregistrează primul declin al veniturilor din istorie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code