Flux-stiri

Ministerul Apărării din UK: Navă rusească, distrusă de ucraineni în nord-vestul Mării Negre

  • Ministerul Apărării din UK a spune că forțele ucrainene au reușit să distrugă „remorcherul naval rusesc Spasatel Vasily Bekh”, care era în proces de livrare în nord-vestul Mării Negre.
  • Potrivit raportului de informații, „capacitatea de apărare de coastă” ucraineană a reușit să neutralizeze „capacitatea Rusiei de a stabili controlul pe mare”.
  • Ministerul a remarcat că aceasta a fost prima încercare „reușită” Ucrainei de a folosi „rachete antinavă Harpoon donate de Occident” împotriva rușilor.

Ministerul Apărării din Regatul Unit a spus marți că forțele ucrainene au reușit să distrugă „remorcherul naval rusesc Spasatel Vasily Bekh”, care era în proces de livrare a unui alt lot de arme și personal în nord-vestul Mării Negre.

Distrugerea navei ruse într-o misiune de reaprovizionare demonstrează dificultatea cu care se confruntă Rusia atunci când încearcă să-și sprijine forțele care ocupă Insula Șerpilor”, a declarat ministerul, conform baha.

Potrivit raportului de informații, „capacitatea de apărare de coastă” ucraineană a reușit să neutralizeze „capacitatea Rusiei de a stabili controlul pe mare”.

Ministerul a remarcat că aceasta a fost prima încercare „reușită” a forței ucrainene de a folosi „rachete antinavă Harpoon donate de Occident” împotriva trupelor maritime ruse.

The post Ministerul Apărării din UK: Navă rusească, distrusă de ucraineni în nord-vestul Mării Negre appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code