Flux-stiri

Facebook a căzut din cauza unei „erori neașteptate”

  • Unii dintre utilizatorii Facebook au raportat luni probleme de acces la platformă care a durat câteva ore.
  • Mulți dintre utilizatori au postat despre această problemă pe Twitter.
  • Meta și Facebook nu au comentat încă această problemă.

Unii dintre utilizatorii Facebook au raportat luni probleme de acces la platformă care a durat câteva ore, scrie The Independent. Utilizatorii au fost excluși continuu de pe site-ul rețelei deținute de Meta și nu s-au putut conecta cauza unei „erori neașteptate”.

Mulți dintre utilizatori au postat despre această problemă pe Twitter, unii dintre ei fiind total în imposibilitatea de a-și accesa conturile, în timp ce ceilalți au reușit să o facă doar prin aplicația mobilă a acestei rețele de socializare.

Potrivit site-ului Downdetector, care colectează probleme tehnice semnalate de utilizatorii de internet, problema a apărut în jurul orei 8:00 în multe țări europene, inclusiv Franța, Italia, Spania și Germania.

Utilizatorii din Statele Unite nu au raportat că se confruntă cu această problemă.

Problemele nu par să facă parte din tipul de întrerupere larg răspândită de care suferă ocazional Facebook. Anul trecut, de exemplu, produsele Meta, inclusiv Facebook, Instagram și WhatsApp, au fost lovite de o întrerupere de câteva ore, care a cauzat probleme în întreaga lume.

Meta și Facebook nu au comentat încă această problemă.

The post Facebook a căzut din cauza unei „erori neașteptate” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code